مشاهده نسخه کامل : نحوه استفاده از حلال
ALOO mobile
Sunday 16 July 2006, 04:02
دوستان اگر کسی نحوه استفاده از حلال جهت برداشتن آی سی های چسب دار را میداند بنویسد تا بقیه هم استفاده کنند
panatel
Sunday 16 July 2006, 13:49
اگه فکر می کنید که با حلال می توانید آی سی چسبی بر دارید سخت در اشتباه هستید و بهترین و مناسب ترین راه حرارت می باشد .
aida
Friday 4 August 2006, 15:20
ميخواستم علتش رو بگين
ممنون :shy: :smiles:
panatel
Friday 18 August 2006, 11:27
شما که راهشو می دونین پس چرا بازم میگین حلال.......حلال وقت تلف کردن است بهترین راه حرارت می باشد .
akbar kheyri
Monday 5 November 2007, 00:30
سلام احتمال كنده شدن بایه آی سی ها نیست؟ من شنیدم اسیدی با نام اسید بی جی ای برای این کار هست درسته؟ ممنون میشم توضیح بدین
delphilord
Monday 5 November 2007, 14:11
یه حلال الكی هست كه چسب های رنگ روشن سری سامسونگ رو كه نرم هستند نرم تر میكنه
ولی برای چسب های نوكیا من با دو تا از دوستان فوق لیسانس شیمی كه مدیر كارخانه تولید كننده مواد شیمیایی هستند صحبت كردم.
هردوشون error دادن.
نمیشه!
panatel
Monday 5 November 2007, 17:01
بهترین وكارآمدترین روش همان حرارت می باشد خودتونو خسته نكنید چیزهایی كه به اسم حلال توی بازار فروش می ره فقظ برای كسب درآمد می باشد بنده چهار ساله كه با استفاده از حرارت دارم آی سی هایی كه دورشون چسب هستش بدون كوچكترین مشكلی تعویض می كنم و همین روش را در cd همراه کتاب ولوم 1b نوکیا ارئه کردیم .
asa mobile
Tuesday 6 November 2007, 00:24
بهترین راه حل استفاده از خمیر فلكسی و حرارت است دقت كن خمیر فلكسی مایع نه
PaGaN
Tuesday 6 November 2007, 02:57
خوب بود میزان حرارت هم مشخص میشد
تا بعضی وقتها مثل من قطعه شما از کار نیفته بقولی بجای ابرو درست کردن چشمش هم کور کنی
ali282
Tuesday 6 November 2007, 12:10
آقا حتما با 400درجه حرارت این كارو كردین اگر با هیترهای معمولی این كارو میكنین روی300بزارید اگرم لیستر دارید 250درجه تضمین میكنه كه چسبا فقط كنده شه
2222246
Wednesday 7 November 2007, 10:23
جهت برداشتن icهای چسبی ,اول توسط قطره چكان حللال را روی ic بریزید بعد انرا داخل پلاستیك زیپ دار به مدت20دقیقه قرار دهید سپس مانند سایر ic ها اقدام به تعویض نمایید.البته فقط چسبهای روشن.
Hossein
Wednesday 7 November 2007, 10:36
مهندس اسم حلال یادتون رفت واینکه از کجا میشه تهیه کرد
delphilord
Wednesday 7 November 2007, 11:08
حسین جان واقعا به درد نمی خوره.
Hossein
Wednesday 7 November 2007, 11:14
بله كاملا حق با شماست من هم این مطلب رو می دونم دوست عزیزمون باید قبل از ارسال پست مطالب قبلی رو مطالعه می كردند
Farshid-jan
Wednesday 7 November 2007, 14:38
دوستان عزیز یه محلولی چند روزه شنیدم كه اومده به اسم Bga که تو شیشه های شبیه شیشه شربت فروخته میشه و میگن آلمانیه و خیلی ها هم ازش راضی بودن.
فردا برام میاد امتحان میکنم و خبرشو میدم.
Nader-g
Wednesday 16 January 2008, 11:27
دوستان عزیز یه محلولی چند روزه شنیدم كه اومده به اسم Bga که تو شیشه های شبیه شیشه شربت فروخته میشه و میگن آلمانیه و خیلی ها هم ازش راضی بودن.
فردا برام میاد امتحان میکنم و خبرشو میدم.
آقا فرشيد خبر نداديد
Farshid-jan
Wednesday 16 January 2008, 23:41
سلام.
بله درست میفرمایید .
کوتاهی کردم.
باید ببخشید.
بله این محلول که بنامه Bga هست را گرفتم و طبق بروشور مراحل انجام شد و هیچ تفاوتی در چسبها دیده نشد.
چه چسبهای مشکی و چه چسبهای سفید.
در کل بیفایدست و بازهم میگیم که فقط حرارت و باز هم حرارت و حوصله.
میزان حرارت هم در هر هیتری متفاوت هست ولی بین 330 تا 380 برای هیتر های معمولی خوبه.
البته من چون با این کار مشکلی نداشتم دنبالش نرفتم ولی اگر کسی وقتشو داره میتونه به جاهایی که مرکز پخش چسبهای صنعتی و رزین میفروشن بره و حلال این چسبهارو بگیره و تست کنه.
با رزین و حلالش من کار کردم و میدونم جواب میده .
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.