مشاهده نسخه کامل : 6680 water damaged no network
arsl
Thursday 13 July 2006, 08:02
دوستان سلام، خسته نباشيد
من چند تا 6680 آب خورده دارم كه بعد از كار كردن تونستم روشنشون كنم ولي مشكل آنتن دارند. وقتي كه دستي انتن رو جستجو مي كنم شبكه رو ميشناسه ولي دسترسي نداره. پاور انتن و سوئيچ انتن رو عوض كردم فيلتر ها رو هم همينطور ولي خبري نشد. كسي راهنمايي داره :que:
rezanokia
Friday 14 July 2006, 00:49
ic hager ro hit bedah ye pm ham rosh rayt ********* hal misheh movafag bashy
panatel
Friday 14 July 2006, 12:58
آقای رضا یادت باشه که در سری bb5 خبری از hagar نیست بد نیست یه سری به ولوم پاناتل بزنی .:oom:
T.T.H
Tuesday 18 July 2006, 14:13
:think: دوستان سلام، خسته نباشيد
من چند تا 6680 آب خورده دارم كه بعد از كار كردن تونستم روشنشون كنم ولي مشكل آنتن دارند. وقتي كه دستي انتن رو جستجو مي كنم شبكه رو ميشناسه ولي دسترسي نداره. پاور انتن و سوئيچ انتن رو عوض كردم فيلتر ها رو هم همينطور ولي خبري نشد. كسي راهنمايي داره :que:
اقا سللام
به نضر من مقاوت vdr را يه هيت بگيرويا اين مقاومت را عوض كن (مضاهر اكر جواب داد ايميل بزن )
mearaj
Tuesday 18 July 2006, 14:50
:think:
اقا سللام
به نضر من مقاوت vdr را يه هيت بگيرويا اين مقاومت را عوض كن (مضاهر اكر جواب داد ايميل بزن )
جناب آقای t.t.h شما اصلا به چیزی که نوشتید نگاه کردد جواب از همه لحاظ ایراد دارد و اینطور می توان استنباط کرد فقط خواستید یه چیزی بنویسید به هر صورت در پست های بعدی خود از چیزی که نسبت به آن اطلاعی ندارید نظر ندهید البته بنده قصد جسارت به شما را ندارم ولی ممکنه این جواب اشتباه شما باعث گمراهی کسی بشه......... :evil: :evil:
arsl
Sunday 23 July 2006, 01:06
با تشكر از همگي همچنان مشكل انتن در اين گوشيها با وجود عمل به راهنماييهاي شما باقيست. اگر كسي راه حل داره من همچنان منتظر شنيدن نظراتتون هستم. :icon_razz
البته از افراد با تجربه و مخصوصا تيم پاناتل دعوت ميكنم بحث ها رو جدي تر بگيرند. پاناتل عزيز در صورتي كه خود شما حضور پررنگتري در سايت خودتون داشته باشيد ديگران هم با علاقه بيشتري در بحثها حضور خواهند داشت :love:
unibox
Sunday 23 July 2006, 01:27
نرم افزار:pm:ui settings :evil:
arsl
Sunday 23 July 2006, 06:06
نرم افزار:pm:ui settings :evil:
unibox جان خيلي ممنون ولي بعد از طي مراحل مذكور شما و نتيجه نگرفتن مشكلم رو اينجا مطرح كردم!! :cry:
panatel
Tuesday 25 July 2006, 13:48
با تشكر از همگي همچنان مشكل انتن در اين گوشيها با وجود عمل به راهنماييهاي شما باقيست. اگر كسي راه حل داره من همچنان منتظر شنيدن نظراتتون هستم. :icon_razz
البته از افراد با تجربه و مخصوصا تيم پاناتل دعوت ميكنم بحث ها رو جدي تر بگيرند. پاناتل عزيز در صورتي كه خود شما حضور پررنگتري در سايت خودتون داشته باشيد ديگران هم با علاقه بيشتري در بحثها حضور خواهند داشت :love:
با تشکر از توجه شما دوست عزیز لازم به ذکر است که پاناتل فقط با نام پاناتل جوابگوی سوالات نیست و مدیران فوروم احاطه کامل به سایت دارند و سوالاتی از این قبیل که شما پرسیده اید حتما می بایست گوشی از نزدیک بررسی شود چون همانطور که خود اشاره کرده اید گوشی آبخورده است و ممکن است در اثر آبخوردگی هر ایرادی بروز دهد و سوال شما مثل آن می ماند که به دکتر مراجعه کنید و بگویید که یکی از دوستان من مریض می باشد و انتظار داشته باشید دکتر بئون معاینه و دیدن مریض نسخه بدهد. در صورت از شما به عنوان یکی از افراد فعال این فوروم قدردانی میشود .
delphilord
Thursday 14 August 2008, 18:13
دوستان وقتی بحث ایراد آنتن باشه و کارهای نرمال انجام شده باشه بدون دیدن گوشی از نزدیک نمیشه راهنمایی کرد مگر اپیدمی باشه
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.