PDA

مشاهده نسخه کامل : هیتر ترتر میکنه دلیلش چیه؟

God-KilleR
Friday 7 November 2008, 20:37
سلام من یه هیتر گورداک 952 خریدم توخونه باهاش کار میکنم شاید 2 هفته هم نباشه توی این 2 هفته هم کلن 5ساعتم روشن نبوده ولی الان که باهاش کار میکنم وقتی شدت هوا را روی 2 تا 4 می برم تر تر میکنه یعنی ریپ میزنه ولی از 5 به بد ریپ زدنش معلوم نمیشه. نمی دونم چی شده لطفا کمکم کنید این اولین باره که توی پاناتل پیغاممیدم امید وارم کمکم کنید
با تشکر.

Mobil dariush
Friday 7 November 2008, 22:09
دوست من چون سری هیتر کوچک است اینطوری میشه این بخاطر فشار باد است و ایراد نیست مشگلی نیست مشگل زمانی است که هیتر سرد بشه یا حرارتش حی بره بالاتر موفق باشی

mehdi-k
Friday 7 November 2008, 23:12
من هم هیترم یك مشكل كوچك داره وقتی خاموشش می كنم خودش باد را زیاد نمی كنه و به همون حالت كه بوده باد می زنه و باید با دست درجه باد را زیاد كنم تا خنك بشه

R.Rezazadeh
Saturday 8 November 2008, 08:39
سلام من یه هیتر گورداک 952 خریدم توخونه باهاش کار میکنم شاید 2 هفته هم نباشه توی این 2 هفته هم کلن 5ساعتم روشن نبوده ولی الان که باهاش کار میکنم وقتی شدت هوا را روی 2 تا 4 می برم تر تر میکنه یعنی ریپ میزنه ولی از 5 به بد ریپ زدنش معلوم نمیشه. نمی دونم چی شده لطفا کمکم کنید این اولین باره که توی پاناتل پیغاممیدم امید وارم کمکم کنید
با تشکر

قاب هیتر رو بردارید و پایه های مخزن باد رو کنترل کنید که محکم باشند . وهمانطور که دوستان گفتند این ایراد محسوب نمی شه .

R.Rezazadeh
Saturday 8 November 2008, 08:40
من هم هیترم یك مشكل كوچك داره وقتی خاموشش می كنم خودش باد را زیاد نمی كنه و به همون حالت كه بوده باد می زنه و باید با دست درجه باد را زیاد كنم تا خنك بشه

هیتر شما 3 سیمه یا 5 سیم .
هیترهای 3 سیمه این سیستم رو ندارند.

NANO_BUSHEHR
Saturday 8 November 2008, 15:10
در تكميل صحبتهاي مدير عزيز بايد گفت كه بعضي از سه سيمه ها هم براي مدتي هواي خالي براي خنك كردن المنت بيرون مي دهند مثل كوييك 700

God-KilleR
Saturday 8 November 2008, 17:13
با تشکر از پاسخهای دوستان منضورم همون باد هیتر بود قبلا یکنواخت بوولی حالا ریپ می زنه و نا منظم شده یک سوال دیگه هم داشتم این 3تا پیچ زیر هتر 925 چییه واسه چی مکن باید بازش کرد؟
با سپاس فراوان

NANO_BUSHEHR
Saturday 8 November 2008, 22:47
برای اینكه در زمان جابجایی پمپ هوا آزادانه حركت نكند و به دیگر قطعات داخلی آسیب نرساند.در كل برای تولید باد در این نو پمپ ها باید پمپ شناور باشد چون هوا از یك سوراخ وارد پمپ شده و با حركت هسته مغناطیسی داخل پمپ و با جابجای هوا و متراكمتر شدن آنباد قوی تولید می شود و در مخزن بعدی یك باد قوی ویك دست وارد شیلنگ می شود.

ehsan_shariat
Saturday 8 November 2008, 22:47
دوست عزیز یك سوال:
پیچ پایین كه به پمپ وصل است رو باز كردی یا هنوز روی هیتر بسته است؟

mehdi-k
Saturday 8 November 2008, 23:37
هیتر شما 3 سیمه یا 5 سیم .
هیترهای 3 سیمه این سیستم رو ندارند.

من منظور شما را از چند سیمه بودن متوجه نمی شوم ولی قبلا این كار را تا نو بود انجام می داد

R.Rezazadeh
Sunday 9 November 2008, 09:31
دو نوع دسته هیتر داریم :
1 - در نوع اول یا آنالوگ سنسور حرارت از یک بیمتال تشکیل شده که بصورت سری در مسیر المنت قرار داره و وقتی دمای المنت از حد مجاز بیشتر بشه المنت رو قطع می کنه تا بیش از حد گرم نشده و دسته رو ذوب نکنه و در نهایت به المنت آسیب نرسد و در زمان خاموش کردن هیتر بمدت زمان ثابت باد اعمال می گردد. در نتیجه 2 سیم برای المنت و یک سیم هم بعنوان ارت استفاده شده.

2- نوع دوم که به دیجیتال معروف هست سنسور حرارت مقدار دما رو حس کرده و داخل هیتر با لتاژ مرجع یا تنضیمی توسط ولوم حرارت مقایسه می شود . و در زمان خاموش کردن دستگاه هم تا ریسدن درجه حرارت المنت به حد مورد نظر ماکزیمم باد به خروجی اعمال می گردد.در این مدل 2 سیم برای المنت و 2 سیم برای سنسور و یک سیم هم برای ارت استفاده شده.