PDA

مشاهده نسخه کامل : نقشه قفل شكن مموری كارت برای دوستان خلاق

faridkhatar
Thursday 9 October 2008, 21:11
نقشه قفل شكن مموری كارت برای دوستان خلاق

منان
Monday 20 July 2009, 22:18
با این چکار کنیم

skymobile
Tuesday 21 July 2009, 09:35
با این چکار کنیم

شما برای درست كردن این اینترفیس احتیاج به یه اسلات مموری از نوع mmc و يه كابل نري rj45 داريد كه اين كابل رو ميتونيد از روي يه كابل فلش بلا استفاده تهيه كنيد
بعد از تهيه موارد بالا اتصالات رو طبق نقشه بر قرار كنيد و از اين پس ميتونيد مموري كارت هايي رو كه پسورد دارند رو با استفاده از اين اينترفيس و باكس يوني ورسال انلاك كنيد

Nader-g
Tuesday 21 July 2009, 09:49
شما برای درست كردن این اینترفیس احتیاج به یه اسلات مموری از نوع mmc و يه كابل نري rj45 داريد كه اين كابل رو ميتونيد از روي يه كابل فلش بلا استفاده تهيه كنيد
بعد از تهيه موارد بالا اتصالات رو طبق نقشه بر قرار كنيد و از اين پس ميتونيد مموري كارت هايي رو كه پسورد دارند رو با استفاده از اين اينترفيس و باكس يوني ورسال انلاك كنيد

با سلام : من يدونه از اين مموري آنلاكر ها رو تهيه كردم لطف ميكنيد و طرز كارش رو بفرماييد .

skymobile
Tuesday 21 July 2009, 14:02
با سلام : من يدونه از اين مموري آنلاكر ها رو تهيه كردم لطف ميكنيد و طرز كارش رو بفرماييد .

اون مموری انلاكر هایی كه شما میفرمایید و به صورت اماده در بازار هست برای استفاده از اون كافیه مموری كارتی رو كه پسورد داره رو بذارید داخلش و به یكی از پورت های یو اس بی سیستمتون وصل كنید و حدودا یه ربع ساعت منتظر بمونید بعد مموری رو در بیارید و استفاده كنید
البته بعد از این كار تمامی اطلاعات روی مموری فرمت میشه
اما در مورد اینترفیس بالا شما با تهیه این اینترفیس (البته به صورت اماده در بازار وجود نداره ) میتونید با اتصال اون به باكس یونیورسال پسورد مموری كارت رو حذف كرده و یا ادیت كنید
چون با این اینترفیس كار نكردم نمیتونم دقیقا بگم كه اطلاعات مموری فرمت میشه یا نه اما به هر صورت مموری شما انلاك میشه
برای مموری های mini SD و micro SD هم كه پسورد دارند ميتونيد از گوشي هاي N73 و يا N95 در منوي مموري كارت مموري رو فرمت كنيد كه بعد از فرمت پسورد مموري تون خذف ميشه
و در مورد مموري كارت ها از نوع MMC هم با گوشي 6680 ميشه اين كار رو كرد كه البته دو مورد بالا رو با گوشي هاي N73 و N95 رو خودم به شخصه تست كردم اما مورد اخري رو (6680) تست نشده

mpsms
Sunday 21 February 2010, 10:28
با تشکر از شما دوست عزیز میشه بگید قیمت این مموری آنلاکر ها چنده؟

arashmobileboy
Saturday 27 February 2010, 12:34
دوست عزیز قیمت آنلاکر حدود 6 تومن است