khashayar 65
Friday 3 October 2008, 15:47
با سلام خدمت دوستداران پاناتل
این آموزشی را که برای شما عزیزان تهیه ،طراحی و جمع بندی کردم به این صورت است که با کلیک بروی هر عنوان توضیح آن را مشاهده می کنید و لذا از تمام عزیزان تقاضا دارم چنانچه با توضیحات اشتباه در این مجموعه آموزشی بر خورد کردید اینجانب را از طریق ارسال توضیح درست به آدرس ایمیل [Only registered and activated users can see links] با خبر سازید تا تغییرات به نحو احسن اعمال شود و همچنین می توانید جهت یاد گیری بیشتر در مورد کار با جف سری کامل ویدیوهای جف را که درهمین ارسال قرار داده ام را دانلود کنید و از آن لذت ببرید البته بعضی از دوستان زحمت کشیدن و ویدیوهایی را ارسال کردن اما بطور کامل نمی باشد لذا این مطلب را جهت تکمیل شدن این ارسال گذاشتم . با تشکر از کلیه دوستان
آموزش باكس جف
غیرفعال شده است:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ویدیوهای آموزشی باكس جف
نام فایل : Learn video For JAF.rar
حجم فایل :5.97 مگابات
نوع فایل : زیپ شده و اجرایی
زمان دانلود با خطوط دایل آپ: 15 الی 20 دقیقه
زمان دانلود با خطوط دی اس ال : 5 الی 8دقیقه
منبع : کلیه سایت های فارسی زبانی که در زمینه تلفن همراه فعالیت دارند
آدرس دانلود : [Only registered and activated users can see links]
این آموزشی را که برای شما عزیزان تهیه ،طراحی و جمع بندی کردم به این صورت است که با کلیک بروی هر عنوان توضیح آن را مشاهده می کنید و لذا از تمام عزیزان تقاضا دارم چنانچه با توضیحات اشتباه در این مجموعه آموزشی بر خورد کردید اینجانب را از طریق ارسال توضیح درست به آدرس ایمیل [Only registered and activated users can see links] با خبر سازید تا تغییرات به نحو احسن اعمال شود و همچنین می توانید جهت یاد گیری بیشتر در مورد کار با جف سری کامل ویدیوهای جف را که درهمین ارسال قرار داده ام را دانلود کنید و از آن لذت ببرید البته بعضی از دوستان زحمت کشیدن و ویدیوهایی را ارسال کردن اما بطور کامل نمی باشد لذا این مطلب را جهت تکمیل شدن این ارسال گذاشتم . با تشکر از کلیه دوستان
آموزش باكس جف
غیرفعال شده است:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ویدیوهای آموزشی باكس جف
نام فایل : Learn video For JAF.rar
حجم فایل :5.97 مگابات
نوع فایل : زیپ شده و اجرایی
زمان دانلود با خطوط دایل آپ: 15 الی 20 دقیقه
زمان دانلود با خطوط دی اس ال : 5 الی 8دقیقه
منبع : کلیه سایت های فارسی زبانی که در زمینه تلفن همراه فعالیت دارند
آدرس دانلود : [Only registered and activated users can see links]